Термін досудового розслідування продовжили ще на три місяці: у суді слухали справу по вбивству матері й доньки

На лаві підсудних Денис Горкуша. Чоловік підозрюється у вбивстві 36-річної Марини та її 13-річної доньки Крістіни Сасюк. На сьогодні обвинувачений провину визнає, зазначає прокурор, хоча раніше від скоєного злочину чоловік відхрещувався, мовляв вбивати не збирався.

Із журналістами підозрюваний спілкуватися не бажає.

«Все до адвоката, будь ласка, я не буду відповідати», — говорить підозрюваний у вбивстві Денис Горкуша.

Зарізав родину чоловік в ніч на 4 вересня, а вже 5-го поліцейські затримали підозрюваного. Скоєний злочин Денис Горкуша намагався замаскувати під пожежу. І хоча зараз він провину визнає, прокурори просять продовжити термін досудового розслідування.

«Строк досудового розслідування спливає 4 січня 2022 року, проте вчинити усі необхідні процесуальні слідчі дії у зазначений строк не представляється можливим, оскільки в межах кримінального провадження призначено ряд експертиз, проте висновків на сьогоднішній день не отримані», — говорить прокурор.

Слідчі мають провести ще ряд молекулярно-генетичних, пожежотехнічних, медикокриміналістичних експертиз. Прокурор зазначає, висновки в подальшому можуть вплинути на хід досудового розслідування. Суд клопотання задовольнив і продовжив термін тримання під вартою без права внесення застави до 4 березня 2022 року.