Чому успішний бізнесмен Леонід Крігер їздить у тролейбусі?

Житомирський бізнесмен та чи не єдиний власник кількох гелікоптерів Леонід Крігер на годину перетворився у звичайного житомирянина. Разом з нашою знімальною групою пан Леонід проїхався першим ліпшим тролейбусом, який приїхав на зупинку неподалік міської ради. Каже, має власний автомобіль, тож громадським транспортом вже давно не користується. Втім, новорічну обіцянку, яку давав під час ефіру на телеканалі СК1, таки виконав. А ще поспілкувався з журналістами та розповів як би вдосконалив транспортну інфраструктура та трохи покритикував існуючу.

«Людина я чесна і можу собі дозволити казати правду. Не їздив я давно тролейбусом, тому що в мене є своє авто і не має потреби їздити тролейбусом», — говорить житомирський бізнесмен Леонід Крігер.

Разом з тим, діти та онуки бізнесмена громадським транспортом користуються.

Востаннє Леонід Крігер їздив у тролейбусі ще за часів Радянського Союзу. Це був 1989 рік. З того часу пройшло чимало, втім, іронізує бізнесмен, тролейбуси не змінилися. Принаймні той, в якому випала нагода проїхатись.

Чоловік переконаний, що прийде час, коли громадським транспортом користуватися стане зручніше та комфортніше ніж власною автівкою, а житомиряни зможуть отримати якісні послуги, не гірші ніж у Європі чи Америці.

Житомирянам же побажав у новому році миру та звичайного людського щастя, але, разом з тим, й якісного громадського транспорту.

Поїздкою у тролейбусі бізнесмен залишився задоволений. Каже, готовий проїхатися ще.