Багатодітні родини Житомирщини, в яких виховуються 10 і більше дітей, привітали та нагородили в ЖОДА

Так сьогодні вітали багатодітних родин Житомирщини, в яких виховуються 10 і більше дітей. До привітань долучилась і перша заступниця очільника Житомирської ОДА Наталія Остапченко.

«В залі присутні родини, які виховують 10 і більше дітей. Це взагалі для мене, як матері однієї дитини, це взагалі вчинок. І вам за це велика шана і подяка. Дозвольте від імені голови Обласної державної адміністрації, а також від себе особисто, привітати вас з прийдешніми святами. Побажати вам миру, благополуччя, добробуту вашим сімям. І хай у ваших сімях завжди панує віра, надія і любов», — сказала перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко.

Окрім вітань, багатодітні родини отримали приємні подарунки від Департаменту соціального захисту населення ОДА. Під час урочистостей відбулося підбиття підсумків обласного конкурсу-огляду молодих сімей. Так, номінацію «Майбутнє в руках батьків» отримали сім’ї Марчуків, Кушніренків та Садурських. У номінації «Молода сім’я в бізнесі» перемогли родини Саморізів та Григор’євих. Переможцями у номінації «Кращій двір молодої сім’ї» є родини Левківських та Бараболюків. У номінації «Краща співуча родина» перемогла родина Максимів. Також відзначено родину, яка живе за гаслом «Родиною – працюємо, родиною – співаємо, родиною разом свята відзначаємо!». Нею стала родина Корінець.