Нардепи від «Слуги Народу» передали шкільний автобус Чуднівській громаді

Подяки від Верховної Ради та годинники вручили освітянам Чуднівської громади народні обранці від «Слуги Народу».  

Також Арсеній Пушкаренко та Сергій Кузьміних вручили ключі від новенького автобусу Чуднівському ліцею.

У ліцеї кажуть – потреба у новому транспорті була значна.

«У нас в цьому році навчається з 1-го вересня 738 учнів, з них більше 150-ти учнів під’їжджають з інших сіл. Відповідно, щоб дітки наші не вставали дуже зарання, тому перший рейс виїжджає у 7.20-7.25 хвилин, то відповідно зменшяться і напрямки руху і дітки матимуть вільний доступ до якісної освіти», — каже заступник директора з навчально-виховної роботи «Чуднівського ліцею» Леся Косюк.

Арсеній Пушкаренко говорить – опорні заклади важливо підтримувати.

«Сьогодні у Чуднівській громаді ми передали один з 15-ти шкільних автобусів, які в цьому держава закупила по програмі співфінансування: 70% держава – 30% громади. Ми бачимо, що так чи інакше зараз йде скорочення освітньої мережі. Тому діти в Лугинах, в Чуднові, в Попільні, в Житомирі, в Києві – рівень знань освіти між ними і доступ до освітнього процесу повинен бути однаковий», — зазначає народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко.

«Чуднівській ліцей» завдяки «Великому Будівництву» отримав новий сучасний стадіон.

«Бачите новий майданчик спортивний багатофункціональний: футбольне поле, багато видів спорту. Це дає можливість сьогодні майже 800 діткам займатися. Це дійсно один з найкращих майданчиків», — каже народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко.

Нардеп стверджує – усе потрібно робити у комплексі.

«Це йде мова і про реконструкцію шкіл, садочків. Йде мова про шкільні автобуси. Йде мова про ноутбуки, якими сьогодні забезпечують вчителів. Йде мова про дороги якими і діти, і освітяни на шкільних автобусах будуть доїжджати до опорних закладів», — підсумував народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Арсеній Пушкаренко.

У команді «Слуга Народу» запевняють – будуть шукати можливості, аби якісна інфраструктура була у кожному куточку області.