У Житомирі колядники обікрали чоловіка, той не пустив заспівати, але і з пустими руками хлопці не пішли

Цей візит колядників зафіксувала камера відеоспостереження. На відео видно як троє молодиків зайшли до під’їзду та дзвонять у двері, щоб заколядувати. А вже за кілька хвилин хлопці хутко тікають у, але вже не з пустими руками.

Виявилося картоплю та цибулю хлопці не наколядували, а вкрали у мешканця багатоповерхівки.

У той день ці металеві грати були відчинені, так хлопці і потрапили до дверей квартири. А коли чоловік відмовився слухати колядку, замість солодощів хлопці вирішили забрати цибулю і картоплю, яка стояла у коридорі.

У той день і двері у під’їзді зламалися, тож колядники безперешкодно зайшли у багатоповерхівку.

«В ніч на старий новий рік був зломаний доводчик з замка з вхідних дверей по будинку і може мав доступ людей, які шкоду наробили у під’їзді.

—   А могли ті хлопці зламати?

—   Не знаю», — говорить мешканець будинку Микола.

А як крадіжку помітив власник овочів, звернувся до сусідів, ті і виклали відео у соціальні мережі.

«Приходили і до мене на 10-й поверх, це буквально годин 6-ть і було, і напевно це вони і були», — розповідає сусідка Тетяна Заїка.

«Ну це звісно жесть, тим паче мішок картошки чи пакет. Може вони і не хотіли, а от просто напакостили та й все», — каже мешканець будинку Сергій Давиденко.

У соцмережах малололітніх злодіїв швидко упізнали і ті, після такої слави вирішили повернути овочів ще більше ніж поцупили, в знак вибачення докупили крупи, сіль, цукор, але от чоловік, якого обікрали, вибачення хлопців не прийняв.

Тоді усі овочі хлопці винесли на двір і залишили там, кажуть красти не хотіли, а у такий спосіб вирішили пожартувати.

Сусіди ж радіють, що відео у соцмережах таки допомогло знайти недобросовісних колядників.