Трагедія на Овруччині: під час пожежі загинула 32-річна матір і її 7-річна донька

Ці кадри зняли рятувальники. На відео будинок, який ще до приїзду рятувальників майже вигорів. Усередині було двоє — 32-річна матір і її 7-річна донька, урятувати їх не вдалося.

«Повідомлення про пожежу в одноповерховому будинку, що у селі Велика Фосня Овруцької територіальної громади Коростенського району надійшло до рятувальників вчора близько 10-ї години вечора», — розповідає начальник відділу агітаційно-пропагандистської роботи УДСНС в Житомирській області Ірина Романюк.

Вже мертвими їх знайшли у будинку, дівчинка лежала на ліжку, вона й не помітила пожежу, а сама ймовірно задихнулася. Матір же, припускають рятувальники, намагалася вибратися із палаючої домівки, але не встигла. Жінка теж померла до приїзду ДСНС.

«Зі слів сусідів в будинку могло знаходитися троє людей. Під час проведення розвідки рятувальники в одній із кімнат виявили тіла без ознак життя двох осіб — це жінка та її малолітня донька. Батька у будинку не було», — каже начальник відділу агітаційно-пропагандистської роботи УДСНС в Житомирській області Ірина Романюк.

Попередньо, жінка курила у будинку, а через необережність і розгорівся вогонь. Усі обставини події тепер з’ясовують правоохоронці.