У Житомирі затримали 41-річного коростенця, той вирішив убити свою вагітну співмешканку

На цих кадрах правоохоронці «в’яжуть» підозрюваного у замаху на вбивство. Чоловік вирішив позбутися своє вагітної співмешканки. Вони вже кілька місяців сварилися через майбутню дитину, матір — хотіла народжувати, а чоловік — позбутися маляти.

«За тими свідченнями, які зібрані на даний час, чоловік був категорично проти вагітності співмешканки і всіляко намагався змусити її припинити вагітність», — каже речниця ГУНП в Житомирській області Алла Ващенко.

Неодноразово бив та вчиняв щодо співмешканки домашнє насильство. Розрахував, що так зможе спричинити викидень. Та жінка заявила у поліцію і зловмисник отримав припис від суду із забороною підходити до майбутньої матері.

«Вони співмешканці, а про вчинення тяжкого злочину стало відомо в ході перевірки оперативної інформації», — говорить речниця ГУНП в Житомирській області Алла Ващенко.

Про те, що чоловік вирішив позбутися жінки правоохоронцям стало відомо трохи більше як за тиждень, як про це дізналися, у поліції не розголошують. Кажуть лише, що він вирішив її отруїти, адже перервати вагітність уже було запізно, жінка на 6-му місяці. А, щоб купити медпрепарати із Коростеня зловмисник приїхав до Житомира.

Де знайшов продавця, скільки заплатив йому та що за речовина всередині з’ясовуватиме слідство. Завтра чоловіку обиратимуть запобіжний захід, прокурори подали клопотання, щоб чоловіка помістили у СІЗО. Водночас у суді на підозрюваного відкрито ще два кримінальних провадження: він вчинив грабіж та умисно наніс тяжкі тілесні ушкодження іншій людині. За замах чоловіку загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. Про те, що колишній коханий хотів убити її, вагітна жінка ще не знає.