Звіт команди партії «Слуга Народу» Березівської ОТГ про діяльність у 2021-му році

Колись стара шкільна котельня, котра давно віджила своє, а зараз нова і сучасна. Її в Березівській громаді відремонтували у 21-му і тепер тепло буде не тільки у школі, а й в центрі дозвілля. За рік після об’єднання Березівська ОТГ почала змінюватися. Про результати роботи команди партії «Слуга Народу» щиро ділиться її очільник.

«Першочергове питання було – створення колективу, апарату управління. Саме той кістяк, який би допомагав мені б у вирішенні саме тих проблемних питань», — говорить голова Березівської ОТГ Михайло Яромов.

А протягом року почалася активна робота: ремонти у закладах культури, школах, садочках і реконструкція доріг.

«У зв’язку з тим, що малий бюджет сільської ради, було закуплено грейдер, було закуплено окремо щебеневі суміші і власноруч господарським способом було відремонтовано близько 20-ти кілометрів доріг по населених пунктах», — зазначає голова Березівської ОТГ Михайло Яромов.

Барашівський міст був одним із перших у переліку проблемних питань громади. Навесні минулого року прямо там провалися пожежна машина і дивом не перекинулася у річку. Зараз же в розпалі «Велике Будівництво» і вже незабаром транспорт пересуватиметься безпечно. А ще один проєкт громади – капітальний ремонт амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Зараз він у активній фазі реконструкції. Та керівник громади вже поділився планами на найближче майбутнє.

«Спорткомплекс «Іванівський» в центрі села Іванівка біля школи. Вартість проєкту понад 30 мільйонів на умовах співфінансування. Це буде гарний проєкт. Розташований на земельній ділянці, яка рахується болотом в центрі села. В даний проєкт включений багатофункціональний майданчик: баскетбол, волейбол, футбольне поле зі штучним покриттям, скейт-парк, 4 майданчика для різновікових груп дітей, 2 майданчика для силових вправ. Даний проєкт включає також у себе інклюзію», — каже голова Березівської ОТГ Михайло Яромов.

А ще у Березівці хочуть зробити сучасний центр громади.

«Значить детальне планування центру села Березівка складає з себе: опорну школу на 370 учнів, спортивні майданчики, дитячі майданчики. В майбутньому також буде розташована амбулаторія сімейного типу, так як вона зараз у приміщенні сільської ради на другому поверсі, і буде величезне співоче поле», — підсумував голова Березівської ОТГ Михайло Яромов

Голова громади говорить – продовжать у майбутньому працювати над розбудовою інфраструктури і залучатимуть інвесторів.