У Житомирі волонтерки три дні намагаються урятувати вуличне кошеня, яке залізло на багатоповерхівку

На відео кошеня вже мало не падає з найвищого балкону недобудови.

«Вже третій день котик знаходиться ось там на найвищому поверсі», — каже волонтерка Олена Пількевич.

Першою тварину помітила пані Олена, каже випадково ввечері почула, як беззахисне кошеня благає про допомогу. Скликала небайдужих сусідів і разом почали думати як урятувати тварину. Самотужки врятувати не вдалося, волонтерів на територію не пустив забудовник й куди не кидались скрізь чули відмову.

«Ми викликали в суботу вночі поліцію, приїхала сюди поліція, поліції теж заборонили зайти, сказали, що це приватна територія. Телефонували ми в пожежну частину і сказали, що сьогодні котів/собак не рятуємо», — розповідає волонтерка Олена Пількевич.

Жінка каже, на територію будівництва дозволили зайти лише після того, як волонтери подзвонили меру. І ось у бойовій готовності жінки йдуть рятувати кошеня.

На недобудові волонтери кілька годин намагалися упіймати кота та засмучені вийшли з ні чим.

«Це будівництво, це голка в копиці сіна. Так не знайдеш», — зазначає волонтерка Тетяна Наумова.

«Десь він задівся. Я он на колінах облазила геть все», — говорить волонтерка Людмила Вергілес.

Волонтерка Людмила каже, про це котеня піклується з народження, тож шукатиме його до останнього.

«Три дні ми його годуємо. Ми усе літо за нього переживали і всю осінь за нього переживали, а тепер звичайно, ще більше. Ми його з такого манюсінького виростили», — сказала волонтерка Людмила Вергілес.

У недобудові жінки поставили пастку для котика, туди наклали їжі й сподіваються, що тварину таки урятують. А на маленьку Нору вже чекає любляча родина.