Після буревію звалило світлофор: два тижні він лежить в приміщенні торгівельного центру

Раніше на цьому місці стояв світлофор. Але після буревію кілька тижнів тому його повалило просто на дорогу.

Той момент, коли світлофор принесли і поклали при вході у торгівельний центр, на власні очі бачила Катерина.

На балансі «Міськсвітла» він не знаходиться. Відповідно, ремонтом має займатись той, хто його встановлював – торгівельний центр, який знаходиться поблизу. Але там запевняють, між ТЦ і «Міськсвітлом» заключений договір на обслуговування даного світлофорного об’єкту.

«Зразу приїхало «Міськсвітло», вони його обезточили. Ми забрали конструкцію і була домовленість про те, що в понеділок вони приїдуть і поставлять світлофорний об’єкт. За наші кошти, ми готові були компенсувати цю вартість. В понеділок їх немає, цілу неділю їх немає. Слухавку в КП «Міськсвітло» ніхто не бере», — говорить довірена особа власника торгового центру Ірина Полюлях.

У «Міськсвітлі» кажуть, що досі не ремонтували, оскільки не вистачало деяких документів зі сторони торгівельного центру. Сьогодні вони всі документи отримали, тепер можна ремонтувати.

«Про цю проблему ми знаємо. Їздили відключили цей світлофорний об’єкт від живлення. На даний момент у нас є договір на проведення ремонтних робіт. Ми його відновимо. Там труба та вже перегнила. І він впав.

— Як швидко це все полагодите?
На цій неділі не знаю, там середа… Можливо, до п’ятниці зробимо. Якщо ні, десь в понеділок-вівторок»,
каже директор КП «Міськсвітло» Сергій Ковальчук.

Одразу після зйомки нашого сюжету світлофор прибрали та повезли на ремонт. А адміністрація торгівельного центру дуже сподівається, що їм все ж вдасться передати світлофорний об’єкт на баланс «Міськсвітла», за що вони борються вже 6 років.