Великий звіт фракції «Слуга Народу» Новоград-Волинської районної ради

Після децентралізації Новоград-Волинський район включає у себе 12 громад Житомирщини. У районній раді фракцію «Слуга Народу» очолює Сергій Леонець.

«Ми укрупнили район. Тобто в Новоград-Волинський район увійшли два бувших райони: Баранівський та Ємільчинський. Ми в спадок отримали борги по цих районах. Зокрема, по аптеках, по людях нескорочених. Тобто було дуже багато питань, які потрібно було вирішити. Оприбуткувати це майно, його правильно розприділити, розприділити його між ОТГ. Тобто деякі школи отримали додаткові комп’ютери. Музичні школи отримали додаткові музичні інструменти для покращення роботи з дітками», — каже депутат Новоград-Волинської районної ради, голова фракції «Слуга Народу» Сергій Леонець.

У фракції кажуть – також часто за допомогою зверталися люди.

«За рік було більше ста звернень. Зверталися з будь-якими проблемами: соціального захисту, оформлення землі, оформлення документів, будь-які. Усі вирішувались», — сказала депутатка Новоград-Волинської районної ради, фракція «Слуга Народу» Лариса Дейнеко.

За цей рік Новоград-Волинський район змінювався. Зокрема, у місті відкрили партійний офіс, Баранівська ОТГ отримала новенький шкільний автобус, а ще почалася реконструкція відрізку дороги Рогачів-Суємці. У фракції «Слуга Народу» Новоград-Волинської районної ради кажуть – зміни необхідні!

«Зараз вони відбуваються ці зміни і що найскладніше — це мабуть, в достатній кількості і повному об’ємі забезпечити потреби територіальних громад на їхні звернення. Тобто все це треба дуже скурпульозно і правильно розприділити, щоб не обмежити жодну іншу громаду, незалежно від того вона велика чи маленька», — розповідає депутат Новоград-Волинської районної ради, голова фракції «Слуга Народу» Сергій Леонець.

Фракція «Слуги Народу» Новоград-Волинської районної ради і надалі планує співпрацювати з громадами району і залучати до їх розвитку обласних депутатів.