Великий звіт фракції «Слуга Народу» Новоград-Волинської міської ради

Новоград-Волинський — місто з цікавою історією і Батьківщина української поетеси Лесі Українки. Як і усі воно потребує змін. Зокрема, фракція «Слуги Народу» Новоград-Волинської міської ради прийшла створювати їх. Про свою роботу звітували у партійному офісі.

«Ми брали участь у підтримці проєкту капітального ремонту вулиці відродження. Це новий район і там взагалі дороги не було. Ми також підтримали рішення по продовженню капітального будівництва водопроводу в район Дружба. Також наша фракція у повному складі брала активну участь у програмі Президента «Зелена країна», — говорить депутатка Новоград-Волинської міської ради, голова фракції «Слуга Народу» Валентина Тростенюк.

Фракція «Слуга Народу» міськради допомагала Новоград-Волинській громаді комплексно.

«Якщо ми говоримо по старостинським округам, то кошти спрямовувались і в Пилиповецьку, і Дідовецьку школи. В Майстрівській громаді світло ремонтувалося. По місту також проводилися роботи. Я, як депутат міської ради, спрямував кошти на поточний ремонт кабінетів у ЗОШ №3 Новограда-Волинського. Я спрямував кошти на встановлення так званих чоловічків, які встановлюються на переході. Також 50 тисяч були спрямовані на поточний ремонт прибудинкової території», — каже депутат Новоград-Волинської міської ради, фракція «Слуга Народу» Андрій Сухих.  

А ще депутат допоміг коштами на оновлення покрівлі молодіжного центру, бо він у травні 2018-го постраждав від пожежі. Також завдяки групі небайдужих політиків у палаці культури створили молодіжний простір. Фракція спрямувала на оновлення 400 тисяч депутатських коштів.

«Там відкрили такий open space «IDEA HUB» для молоді. Зробили капітальний ремонт, зробили наповнення. Ми назвали «територія успіху», щоб дійсно наша молодь там розвивалася, створювала нові ідеї», — розповідає депутатка Новоград-Волинської міської ради, голова фракції «Слуга Народу» Валентина Тростенюк.

Також у Новоград-Волинській лікарні в рамках програми «Велике Будівництво» відкрили нове приймальне відділення. Воно оснащене сучасним медичним обладнанням і дозволяє надавати увесь комплекс медичних послуг. Нещодавно з його роботою ознайомилась голова партії «Слуга Народу» Олена Шуляк під час візиту до міста. У фракції міськради кажуть, будуть і надалі вирішувати прохання і проблеми громади.

«На мій погляд, треба підійти до спрямування коштів саме у стратегічному напрямку. Зараз якраз йде робота між депутатами, фракціями, щоб визначитись що в цьому році буде робитися», — говорить депутат Новоград-Волинської міської ради, фракція «Слуга Народу» Андрій Сухих.

І працюватимуть у синергії зі своїми виборцями.

«Плани на майбутнє, звичайно, щоб наша громада була процвітаючою, щоб наші люди це відчували у своєму повсякденному житті. Я думаю, що у нас все вийде», — сказала депутатка Новоград-Волинської міської ради, голова фракції «Слуга Народу» Валентина Тростенюк.