Звітує Ірина Гладка – депутатка Житомирської міської ради, фракція «Слуга Народу»

539

Ірина Гладка – депутатка Житомирської міської ради від партії «Слуга Народу».

«Ми маємо заходити з тією партією, яку підтримує молодь, яка підтримує людей, які прийшли вперше. Я найголовніше розуміла для себе – маю бути не в опозиції, а все ж-таки заходити разом з Урядом і рушити зміни саме з середини цієї фракції», — каже депутатка Житомирської міської ради, фракція «Слуга Народу» Ірина Гладка.

Ірина Гладка членкиня постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства та інфраструктури міста.

«Найскладніше – це все ж таки питання тарифів тих підприємств, які обслуговують будівлі наших громадян», — зазначає депутатка Житомирської міської ради, фракція «Слуга Народу» Ірина Гладка.

А ще є секретарем наглядової ради за «Житомирводоканалом» і «Теплокомуненерго».

«Скажу, що найскладніше, це водоканал. Дійсно. За цей рік були дуже складні випадки і ми часто збиралися оперативно. Вирішували проблеми, як були нагальними на той момент, щоб не було викидів і щоб їх зменшити», — розповідає депутатка Житомирської міської ради, фракція «Слуга Народу» Ірина Гладка.

Жінка-депутатка активно працює над питаннями, що направлені на безпеку мешканців громади. У своєму звіті каже – плідно співпрацювала з ОСББ міста.

«Це і сміттєприбиральний майданчик, це був ремонт покрівлі одного з будинків ОСББ, цце було також встановлення дверей», — сказала депутатка Житомирської міської ради, фракція «Слуга Народу» Ірина Гладка.

Також політкиня спрямувала понад 100 тисяч гривень на допомогу людям, які цього потребували. А ще розвиває напрямок соціальної згуртованості.

«Буду і в подальшому робити заходи в місті на соціальну згуртованість, на підсилення можливості того, щоб молодь тут не тільки навчалася, а й мала можливість залишатися, купувати житло на пільгових умовах, щоб можна було при своїх фінансових можливостях створювати тут родини і лишатися у Житомирі», — каже депутатка Житомирської міської ради, фракція «Слуга Народу» Ірина Гладка.

Депутатка є ідейною засновницею нетворкінг-кафе, називає його соціальним підприємством. Там працевлаштовують людей з незахищених верств населення, збираються з колом однодумців і створюють нові соціальні проєкти.

«Робимо творчі долоні для дітей різних когорт населення: це діти малозабезпечені, це внутрішньо переміщенні особи, це діти учасників бойових дій. Також діти, які не знають що таке інклюзія. Розповісти, що є такі діти, вони потребують допомоги і підтримки. Треба проводити спільні заходи, щоб за рахунок прибутку цього закладу вони могли щось робити», — наголошує депутатка Житомирської міської ради, фракція «Слуга Народу» Ірина Гладка.

Також депутатка спільно з ООН Жінки в Україні працювала над проєктом «Допомога і адаптація внутрішньо переміщених жінок під час пандемії». А ще Ірина Гладка очолює рух Зе!Жінки Житомира. Каже – активно себе проявили у акції «16 днів проти насильства».

«В нас була і виставка малюнків у різних школах. Ми їздили по школах і на прикладах обговорювали, як виявити насильство в житті, в побуті, чи стикаються з цим», — сказала депутатка Житомирської міської ради, фракція «Слуга Народу» Ірина Гладка.

Політкиня вже має плани на свою подальшу депутатську роботу.

«У найближчі місяці разом з помічницями плануємо зустрітися з нашими виборцями. Все ж таки ми хотіли проговорити і акцентувати увагу на тому, що їх зараз турбує. Найболючіші і гарячі питання ми б хотіли вирішити саме у цьому році», — підсумувала депутатка Житомирської міської ради, фракція «Слуга Народу» Ірина Гладка.

А ще жінка-депутатка планує переймати досвід в колег з інших областей.