«Великий звіт» на Коростенщині: про роботу за рік відзвітувала міська фракція «Слуга Народу»

За минулий рік у Коростенській міській раді пройшло 13 сесій. Кожну з них відвідували члени міської команди «Слуга Народу», яку представляють 7 депутатів. Очільником команди є Віталій Науменко. Згадує, рік видався досить результативним.

«Він був досить такий активний, насичений багатьма подіями, що стосується нашої прямої депутатської діяльності. Нашою командою було подано близько 150-ти запитів, різних звернень», — каже голова фракції «Слуга Народу» в Коростенській міський раді Віталій Науменко.

Своїм найбільшим досягнень за звітній період фракція вважає перемогу у боротьбі з ввезенням львівського сміття в громаду. Кажуть, попри перешкоди та тиск з боку місцевої влади, йшли до кінця, адже це питання найбільше хвилювало місцевих.

«Ми там до поліції подавали, екоінспекції, визивали поліцію, ночами чергували разом з людьми. Всі про це знали, чули. Ми з нашою командою це припинили, зараз сміття не возять», — говорить голова фракції «Слуга Народу» в Коростенській міський раді Віталій Науменко.

Для коростенського району стратегічне завдання — розвиток громади і покращення умов життя кожного жителя. Тому за рік було реалізовано чимало об’єктів «Великого будівництва». Найголовнішим для Бердичева стало відділення екстреної медичної допомоги. Також для покращення комунікації з виборцями у Коростені було відкрито офіс партії, де завжди раді бачити кожного.

«Ми з людьми постійно. Ми, знаєте, фракція, яка працює на полях. Я наголошую, це не в переносному значенні, а в прямому. Це поля, ліси, смітники, тарифні майданчики. Там де люди, там і ми», — зазначає голова фракції «Слуга Народу» в Коростенській міський раді Віталій Науменко.

До депутатів часто звертаються виборці зі своїми проблемами. Кажуть, питання досить різні, але завжди намагаються допомогти кожному.

«Звернень людей сотні. Це запити, звернення до чиновників. Якщо це погані дороги ми змушуємо робити ці дороги. Якщо це не горить освітлення, ми змушуємо зробити», — розповідає голова фракції «Слуга Народу» в Коростенській міський раді Віталій Науменко.

З початком цього року депутати вже активно працюють з виборцями та проблемами в громаді. Впродовж року фракція планує надалі контролювати питання екології та оперативно реагувати на запити жителів міста.