Вийшов попити кави, а натомість натрапив на гроші: близько 30 тисяч лежали обабіч дороги

Цей пакунок грошей 22-річний житомирянин знайшов на околиці міста. Хлопець розповідає того дня зупинився випити кави на заправці. Відійшов подалі, а тоді й вгледів щось у снігу. Коли ж підійшов ближче, аби роздивитися знахідку, зрозумів, що то гроші.

«Їхав з Бердичева, теж вже втомлений. Взяв каву, заправився, від заправки під’їхав сюди, бо не було місць. Оце так називається куріння хоч колись буває корисним», — каже Іван Сарафенюк, який знайшов гроші.

Хлопець зізнається, хоча спочатку і хотів чкурнути додому, але швидко оговтався й почав шукати власника.

Каже тоді закрались думки, що згубити гроші могла звичайна людина для якої ця сума, можливо, шанс на життя.

Гроші хлопець поніс на заправку в надії знайти власника, але про кошти там ніхто нічого не знав. Працівники прийнялися спочатку рахувати вміст знахідки.

А потім стали переконувати хлопця забрати гроші.

Усе, що відбувалося хлопець фільмував на телефон, а відео запостив у соцмережі. Воно швидко розлетілося й тут посипались коментарі. Одні захоплюються порядністю Івана.

Та й після усіх коментарів, хлопець каже, про те, що повернув гроші не шкодує.

Хоча, зізнається, сам зараз у пошуках грошей.

Що буде із грошима, якщо власник не знайдеться поліція не коментує. Але якщо за пів року господар не повернеться за згубленим, ймовірно, претендувати на гроші буде той, хто їх знайшов. Іван каже, якщо так станеться, то всеодно не витратить усю суму на себе.

Гроші на справжнього власника чекають у Житомирському районному відділі поліції.