Звіт секретаря Житомирської міської ради від партії «Слуга Народу» Віктора Клімінського

Віктор Клімінський — секретар Житомирської міської ради. На нові місцеві вибори пішов від партії «Слуга Народу».

«Позиція самої партії, Президента нашої країни повністю збігаються з моїми позиціями. «Велике Будівництво», «Велика Реконструкція» це ті основні фактори, які вже давно потребували змін», — каже секретар Житомирської міської ради, партія «Слуга Народу» Віктор Клімінський.

У міській раді чоловік очолює близько 10 комісій і робочих груп. Є головою комісії з питань нагородження громадян та юридичних осіб за заслуги перед Житомиром, а ще є членом міжфракційного об’єднання «Рівні можливості».

«Міжфракційна група має досить різноманітні напрямки, але основні: рівність між чоловіком і жінкою, гендерні питання, люди з ознаками інвалідності», — говорить секретар Житомирської міської ради, партія «Слуга Народу» Віктор Клімінський.

За час своєї депутатської роботи Віктор Клімінський відвідав 13 сесій, 14 пленарних засідань, 176 засідань комісій і опрацював понад дві тисячі звернень громадян. Свої депутатські кошти та субвенції спрямовував на матеріальну допомогу і покращення інфраструктури міста.

«Було виділено пріоритет на реконструкцію скверу на проспекті Миру, 9. Було виділено першочергово 2,5 млн гривень. Також було виділено 1,5 млн за моєю ініціативою на побудову в навчальному закладі середньої школи №27. Виділена допомога ОСББ на проспекті Миру, 12, біля 50-ти тисяч гривень, на придбання і встановлення металевих конструкцій. Така ж допомога була виділена ОСББ 1-й Фабричний, 5», — зазначає секретар Житомирської міської ради, партія «Слуга Народу» Віктор Клімінський.

Чоловік переконаний – від ефективної діяльності депутатського корпусу і посадових осіб залежить якість умов життя мешканців, тому вже має плани на свою подальшу депутатську каденцію.

«Прозорості електронного кабінету кожного депутата. В мене є ідея і бажання, щоб кожен депутат, коли він звітується, коли надає інформацію на сайті міської ради, щоб цей кабінет був досить доступний і прозорий для наших мешканців. Наразі ще комісія не завершила свою роботу, але напрацювання вже є. 99% ми закінчили роботу. Зараз ми розпочинаємо роботу безпосередньо в профільних комісіях. Хочемо надати депутат усю цю повну картину. Розраховую і надіюся на підтримку», — розповів секретар Житомирської міської ради, партія «Слуга Народу» Віктор Клімінський.

Основними завданням Віктор Клімінський вбачає – розвиток громади і розбудова інфраструктури для її жителів.