Звітує секретар Коростишівської міської ради від партії «Слуга Народу» Євген Защипас

Звітує команда «Слуги Народу» Коростишівської міської ради. Про досягнення розповідає секретар Євген Защипас. Чоловік у політиці вперше і з впевненістю обрав для себе політичну силу «Слуга Народу».

«Погляди та ініціативи Президента України Зеленського Володимира Олександровича дуже близькі мені як звичайній людині. Команда «Слуги Народу» своїми діями вже показала, що вона дійсно сильна команда», — говорить секретар Коростишівської міської ради, партія «Слуга Народу» Євген Защипас.

Зокрема, тепер на Коростишівщині з’явився новий облаштований туристичний об’єкт.

«За сприянням Арсенія Михайловича Пушкаренка було відтворено нашу Коростишівську перлину. Гості нашого міста можуть відпочити у альтанках. Погуляти по території нашого Коростишівського каньйону. Є санвузли, є дорога, яка вже зроблена», — зазначає секретар Коростишівської міської ради, партія «Слуга Народу» Євген Защипас.

Чоловік розповідає Коростишівська громада активно бере участь у президентських програмах.

«У 2021-му році Коростишівська міська рада отримала ноутбуки в кількості 107 штук і шкільний автобус. Ці всі програми були за співфінансуванням з Коростишівською міською радою», — каже секретар Коростишівської міської ради, партія «Слуга Народу» Євген Защипас.

Педагоги кажуть, така програма як «Ноутбук кожному вчителю» дуже помічна. Оксана Михайлівна вчителька математики і зараз викладає своїм учням дистанційно. Говорить у час пандемії важливо не наражати одне одного на небезпеку.

«Діти вдома, в домашніх умовах, в теплі, не спілкуючись з хворими дітками можуть працювати і здобувати знання», — говорить вчителька математики ліцею №1 Коростишівської міської ради Оксана Ніконенко.

Ще у громаді завдяки програмі «Велике Будівництво» капітально відремонтували приймальне відділення опорної лікарні. І зробили сучасне дорожнє покриття на центральній вулиці міста. У команді «Слуги Народу» Коростишівської міської ради вже розповіли і про плани на майбутнє. Перше – реконструкція Коростишівського ліцею №1. Директор розповідає деякі забудови закладу ще з 1950-го року і зараз у стінах утворилися тріщини та це не єдина проблема.

«Маємо проблему з підтопленням і водовідведенням. Фундамент. На жаль, потребує укріплення і ці роботи потрібно виконувати в комплексі разом із термосонацією. Сучасні засоби енергоефективності потребують сучасних підходів», — розповів директор ліцею №1 Коростишівської міської ради Павло Позняков.

Вже у цьому році заклад має оновитися.

«Я, як депутат Коростишівської міської ради, разом із народними депутатами України Грищенко Тетяною Миколаївною і Пушкаренком Арсенієм Михайловичем проінспектували даний шкільний заклад. Були виявлено проблеми. За підтримки губернатора Бунечка Віталія Івановича потрапив у програму термосонації. Орієнтовна вартість даних робіт – 16 мільйонів гривень», — сказав секретар Коростишівської міської ради, партія «Слуга Народу» Євген Защипас.

Ще одна проблема громади дорога на Вільню.

«Майже 10 кілометрів жахливої дороги відрізають половину ОТГ від цивілізації і інфраструктури. Ця проблема постійно на вустах нашої команди і ми хочемо дійсно зробити цю дорогу», — підсумував секретар Коростишівської міської ради, партія «Слуга Народу» Євген Защипас.

Фракція «Слуги Народу» Коростишівської міської ради і надалі буде працювати над розбудовою інфраструктури для своїх виборців.