Щасливе поповнення: 42-річна жінка з Ємільчиного народила 9-ту дитину

Це родина Омельченків збирається на сімейне фото біля пологового. Бо ж тепер у їхній родині чергове поповнення. Багатодітна мама Таїса з Ємільчино народила дев’яту дитину.

Чим нас більше — тим краще, каже багатодітна матуся і з гордістю перераховує усіх своїх дітей. Днями 42-річна жінка народила ще одну дівчинку Ліану. Відтепер у родині дев’ятеро дітей: шість дівчаток і три хлопчики. Таїса, зізнається, знову йти в пологовий наважилась без жодних вагань.

«Не боялася. Як Бог дає. Чим нас більше — тим краще. Велика родина, гарна родина — міцна країна», — говорить багатодітна мама Таїса Омельченко.

Щасливий татко із кульками та квітами чекає кохану під пологовим. Не може дібрати слів, аби описати те, що зараз відчуває. Зустрічати дружину із новонародженою донечкою й сестричкою Омельченки приїхали всією родиною.

«Це супер мати стільки дітей, стільки доньок. У нас народилася ще одна донька. Ми дуже щасливі, раді», — каже багатодітний тато Володимир Омельченко.

Обирали ім’я новонародженій дівчинці на родинній нараді, а після голосування таки дійшли спільної думки, що малечу назвуть Ліаною. У перекладі з латинського Ліана — означає «витонченість».

Опора багатодітної мами — це її діти. Жінка, розповідає родина у них дуже дружня, завжди допомагають одне одному, старша дітвора наглядає за молодшими.

Діти між собою вже вирішили, хто найбільше бавитиме наймолодшу сестричку.

Багатодітні батьки розповідають, нині зосередженні на тому, аби подарувати своїм дітям щасливе дитинство.

Подружжя Омельченків зізнається, секрет родинного щастя простий — це безмежне кохання і підтримка.

Вперше мамою Таїса стала у 23 роки і от вже 20-й рік поспіль як у декреті. А от чи буде у родині ювілейна, 10-та дитина, батьки не загадують, кажуть усе може бути.