Автопробіг ФОПівців: понад півсотні авто щосили сигналили і закликали боротися разом

Понад півсотні автівок щосили сигналять біля найбільшого торговельного центру у Житомирі. Так сповіщають жителів про черговий автопробіг ФОПівців.

«Ми плануємо об’їхати все місто, всі великі торгові точки і головні вулиці. Ми хочемо, щоб жителі побачили, що ми не здаємося», — каже уповноважений руху SaveФОП Житомирщини Андрій Попов.

Цей закон передбачає виключення всіх положень, пов'язаних із тотальною фіскалізацією, а також скасування застосування РРО при продажу окремих товарів. Якщо ж його не приймуть, ФОПівці кажуть — вони усі просто закриються.

Пані Ніна сюди прийшла всією родиною. Каже, за ці два роки доходи впали так, що як тепер виховати малих — питання.

Така ж ситуація у Сергія. Каже, має двох дітей-школярів. Натомість, щоб відкласти кошти на їхнє майбутнє, має чи не усе зароблене віддати за комунальні послуги.

Сьогодні тут зібралися підприємці з усієї Житомирської області. ФОПівці кажуть, будуть мітингувати доти — доки їх не почують, але вже зараз заявляють, якби люди не повстали, то до безробітних доєдналося ще кілька десятків тисяч людей.

17 лютого ФОПівці усієї України вчергове повстануть під стінами Верховної Ради. Кажуть, що йдуть з миром і сподіваються, що не закінчиться ця мирна акція як попередня, 25 січня. Тоді зібралося більше 50-ти тисяч підприємців, але правоохоронці після кількагодинного протесту жорстоко розігнали учасників руху SaveФОП.