Понад півстоліття разом: щасливе подружжя з Житомирщини поділилось своєю історією

Він лагідно називає її Катюня, а вона його Серьожик. Катерина та Сергій Біляки разом вже більше 50-ти років, але в їхніх очах досі майорить та сама іскра, яка колись зародила між ними кохання з першого погляду. Вона тоді була майстром з будівництва доріг, а він водієм. Згадують, помітили одне одного відразу.

«Була любов з першого погляду. Я вже без неї не міг. Вночі прокинувся і мені так сумно хочу її побачити», — розповідає подружжя Біляків, які разом більше 50-ти років.

І вже через три місяці після тієї зустрічі вони одружилися. Згадують, часи були різні. Бували й сварки, адже Сергій, зізнається, трохи ревнивий. Нерідко були фінансові труднощі. Але кажуть, намагаються жити за одним повір’ям.

«Сім’я тоді гарна, добра, крепка коли в сім’ї не хтось винен, а я винен. Довести свою правоту легко, але вона не потрібна», — говорить Сергій Біляк.

Зараз подружжя проживає у великому будинку, який будували разом з дітьми. Жартують, що в них четверо дівчаток та один лапочка синочок. Катерина каже, ще з молоду мріяла про хлопчика Сашка, однак доля вирішила все сама.

Коли будували будинок планували, що усі дітки, уся родина буде разом. Однак зараз діти розлетілися по світу, дехто проживає в Америці, хтось в Польщі, а хтось залишився в Україні. Саме тому на будинку майорять прапори саме цих 3-оьх країн. І вже зараз Катерина та Сергій щасливі бабуся та дідусь 5-х талановитих внучат. Дівчата танцюють, один внучок грає на скрипці, а інший – майбутній інженер-конструктор. Катерина жартує, поштовх до танців онучки Іринки дала саме вона, адже подружжя постійно ходить в танцювальний клуб «Ретро».

Подружжя Біляків каже, діти завжди були дуже дружніми та все робили разом. Зізнаються, головне з дитинства виховувати дітей самостійними. Ось, наприклад, внучок у свої 6 років вже пригощав дідуся та бабусю власноруч смаженою яєшнею. А ось Сергій розповідає, Катерина, хоч сама того не розуміє, любить все контролювати.

Контролює Катерина і сімейний бюджет, адже Сергій, зізнається, може витратити все за півмісяця. Але злиться на дружину, тому що вона постійно економить на собі. Каже, ледве змушує купувати щось для себе.

Зараз подружжя живуть у будинку вдвох та кажуть, життя на пенсії тільки починається. Дозволяють собі займатися співами, виступати з танцювальними колективами, а також живуть за своїми сімейними традиціями.

Навіть сьогодні ранок в родині почався з подарунків, адже святкують День закоханих. Кажуть, з роками почуття звичайно змінюються, але завжди намагаються слухати одне одного, розуміти та поважати, адже як чоловік ставиться до жінки, так і вона буде ставитися до нього. Катерина зізнається, вона щодня купається в любові, і впевнена такі відносини, а також діти та внуки є секретом щасливого кохання.