Народний депутат Богдан Кицак передав 5 комплектів оргтехніки для Бердичівського батальйону тероборони

Держава продовжує готуватися до можливого повномасштабного наступу військ з боку Російської федерації. Саме тому влада прагне забезпечити батальйони територіальної оборони усім необхідним. За ініціативи партії «Слуга Народу» відбуваються позачергові сесії для виділення коштів теробороні на вирішення важливих питань.

«Найближчим часом впродовж 5-ти днів, ми сподіваємося, що кожна громада візьме на себе відповідальність і підтримає всіма можливими способами територіальну оборону», — говорить депутатка Житомирської обласної ради, фракція «Слуга Народу» Людмила Кицак.

Підрозділи територіальної оборони – основні угрупування, які будуть захищати в разі небезпеки кордони та суверенітет нашої держави. У Бердичівському районі це 139 батальйон, який дислокується у самому Бердичеві.

«Ми проводимо усі підготовчі роботи для того, щоб в нормальному форматі, нормальних умовах могла працювати дана установа і виконувати усі завдання і функції, покладені на територіальну оборону», — зазначає депутатка Житомирської обласної ради, фракція «Слуга Народу» Людмила Кицак.

З метою підтримки та допомоги батальйону, народний депутат України Богдан Кицак передав підрозділу 5 комплектів оргтехніки, а саме комп’ютери та багатофункціональні пристрої. Запевняє, держава робить усе можливе, щоб бути готовою до будь-якого варіанту розвитку подій.

«Ми вживаємо всі необхідні заходи для того, щоб уникнути силового сценарію, а саме вторгненню Російської Федерації до території України. Насамперед вживаємо політико-правові міри. Саме тому сьогодні необхідна чітка взаємодія між цивільними та військовими органами для того, щоб сформувати єдиний механізм протидії органу», — каже народний депутат України, фракція «Слуга Народу» Богдан Кицак.