У Житомирі розпочали капітальний ремонт вулиці Київської: хто виконуватиме робити і за скільки

Вже у цьому році житомиряни побачать оновлену вулицю Київську. Відсьогодні почалися роботи із капітального ремонту, проводити їх будуть у три черги.

«Перша черга це ремонт ділянки від вулиці Небесної сотні до вулиці Хлібної. Друга черга від вулиці Хлібної до вулиці Східної і третя черга від вулиці Східної до шляхопроводу до Київського шосе», — каже директорка Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА Інна Хоменко.

Замовником робіт є департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА, а виконувати роботи буде приватне підприємство «Автомагістраль». Загалом на це витратять майже 140 мільйонів гривень. А от чи вчасно таки закінчать роботи, в департаменті не упевнені.

За ці кошти вулиця Київська таки має повністю перетворитися на сучасну проїжджу частину, не забудуть і про пішоходів.

А от чи будуть усі ці роботи виконані якісно — невпевнені житомиряни. Кажуть, вже одного разу за Київську взялися ремонтники, але її місцями треба знову перероблювати.

Інші згадують як підрядники працюють і попри дощі.

Й все ж більшість хвилюються, аби гроші виділені на капітальний ремонт використалися за призначенням і головне, щоб роботи провели якісно.

Директорка департаменту твердить, за виконанням робіт буде стежити департаменту регіонального розвитку та спеціаліст технічного нагляду. А якщо порушення таки виявлять, підрядник переробить усе за власний кошт.

За планом роботи мають завершитися до кінця цього року.