Весільний бум: у Житомирі у дзеркальну дату одружилися 35 пар молодят

Дзеркальна дата або дата-паліндром — особливий день в календарі, коли повторюються ті чи інші числа. Зустрічаються вони нечасто та наділені певним містичним і сакральним змістом. Така дзеркальна дата настала і цього року.

«Це дата, де знаходяться одні двійки. Двійка — це особливе число. Це число планети Місяць. В астрології, в нумерології ми це вважаємо планетою. І це енергія парності. Це енергія спокою. Це енергія сповільнення. Во на дає нам можливість почути інтуїцію і зрозуміти, як нам рухатися далі», — говорить ясновидець, нумеролог Валерій Шатілов.

Нумеролог говорить, двійка несе підсилену емоційну енергетику. Цього дня люди можуть надто емоційно реагувати на події, що відбуваються навколо.

«У цьому числі захована енергія, яка дає нам можливість пізнати себе, пізнати свою внутрішню природу, емоційну природу», — сказав ясновидець, нумеролог Валерій Шатілов.

І наголошує, бажання загадані в дзеркальну дату, будуть здійснюватися. Проте, необхідно їх правильно загадувати.

«Тобто у справжньому часі. Я уже щасливий. Я уже здоровий. Я уже багатий. Але нехай ваші бажання стосуються духовного життя», — зазначає ясновидець, нумеролог Валерій Шатілов.

Вірять в особливість сьогоднішнього дня і молодята, які вирішили укласти шлюб у магічну дату. Таких охочих у Житомирі нарахувалося 35 пар.

«Сьогодні у нашому відділі виявили бажання зареєструвати шлюб 35 пар. Якщо порівнювати з іншими днями, наприклад, якщо це брати день тижня вівторок, то для реєстрації шлюбу їх багато. Тому, що дата сьогодні дзеркальна, символічна, паліндром, як ми її називаємо», — сказала заступниця начальника відділу державної реєстрації актів цивільного стану в Житомирі Наталія Будна.

Подружжя Сурікових вирішили створити родину цього особливого дня. Максим і Віталія вірять, що дзеркальна дата, в якій повторюються двійки стане щасливим початком їхнього сімейного життя.

«Як то кажуть двоє мають бути двійки. І от сьогодні така дата, яка вимагає цього», — каже наречений Максим Суріков.

«Ми ж вдвоє, наше кохання вічне, тому на все життя», — додала наречена Віталія Сурікова.