Весілля під сиренами: Петро та Тетяна одружилися у Житомирській міській раді

597

Так Тетяна та Петро згадують свою першу зустріч більш ніж 2 роки тому. А вже сьогодні вони стоять поруч як чоловік та дружина. Щаслива наречена зізнається, як тільки отримала пропозицію, не вагалась ні хвилини.

«Пропозицію отримала на минулий Новий рік. Не вагалася, дуже хотіла. Це найкращий чоловік! Тому погодилась одразу» — розповідає щасливе подружжя.

Дату весілля обрали ще до війни, а коли почалось повномасштабне вторгнення, вирішили нічого не змінювати. Кажуть, війна війною, а життя продовжується. До того ж хотіли своїм весіллям подарувати хоч трішки радості у такий непростий час. 

«Нічого не змінювали. Війна війною, а життя продовжується. Жити треба далі. Саме цікаве, що на даний момент, ці події спонукають триматися сім’ям набагато ближче, підтримувати один одного, так як багато різних ситуацій у нас в країні. Але ми цінуємо, бережемо одне одного, це найголовніше» — додає щасливе подружжя.

Одружувалися молодята у Житомирській міській раді, тому свідком їхнього кохання стали не лише рідні, а й міський голова Сергій Сухомлин. Він і вручив молодій родині свідоцтво про шлюб. 

Підтримали молоду родину і батьки наречених. Зізнаються, не очікували, що весілля буде в таких умовах, однак це ніяк не впливає на настрій, адже головне в цій митті не сирени та повітряні тривоги, а кохання. 

Дійсно, війна внесла свої корективи в життя родини. Зараз Петро захищає нашу державу у теробороні. Задля того, щоб цього дня наречений мав змогу бути поряд зі своєю коханою, хлопці з його військової частини несуть сьогодні службу і за нього. Однак вже завтра захисник знову стане до оборони. 

Ось так кохання перемагає навіть найстрашніше у світі – війну. Однак завдяки нашій незламній вірі та шаленому супротиву, здолати український народ ніхто і ніколи не зможе