У селі Вереси для дітей влаштували солодкий майстер-клас: найбільше малювали прапор України

У Вересах сьогодні для дітей зробили Великоднє свято. У будинку народної творчості зібралося 23 дитини, аби розмалювати шоколадне яйце. Серед присутніх є й переселенці, й хоча у нашій області сьогодні тихо, за столом серед дітей не вщухали розмови про мирне небо.

Шоколатьє розігріває кольоровий шоколад для дітей й ось-ось малі приступлять до роботи. Для малечі він абсолютно безпечний, а головне смачний. 

«Це їстівне какао масло, яке можна вживати в їжу, воно змішане з натуральними їстівними барвниками. Все натуральне, смачне, з молочним шоколадом. Я думаю, дітям сподобається» — каже шоколатьє Олександр Халімовський.

Й тут дійсно усі занурились у мирне життя, чути лише сміх та все ж чи не у кожної присутньої дитини рідні зараз на фронті. Сьогодні у залі були присутні і переселенці з різних куточків країни. 

Родині Марії довелося бігти з Одеси й нині вона оселилася у Вересах, утім тато залишився зі зброєю в руках боронити Україну. Саме для свого захисника дівчинка і прийшла зробити шоколадне яйце.  

На своїх шоколадних яйцях діти могли намалювати усе, на що вистачить фантазії та більшість на солодких крашанках зображували саме прапор України й не переставали говорити про мирне небо. 

«Я намалюю прапор України і котиків. Ну це ж наш прапор України, колоски, мирне небо» — каже Аня.

Це вже третій солодкий майстер-клас, який організували для малечі у Житомирській громаді. Ну й не прогадали, діти такий майстер-клас точно зацінили. Понад годину малі не вставали з-за столу, бо ж старанно вимальовували кожен пелюсток чи риску