У Житомирі вдруге відбувся прем’єрний показ комедії «За двома зайцями» для біженців

Хвилина до початку – і зала повна. Глядачі вже в очікуванні виходу акторів та початку вистави. Більшість з них побачать комедію «За двома зайцями вперше», очікування, кажуть, досить позитивні. 

«Ви знаєте, настрій сьогодні досить піднесений. Приємно повертатися до нормального ритму життя, в тому числі культурного, духовного ритму. Це не менш важливі складові нашої життєдіяльності, ніж економіка і фінанси. Кожна людина потребує духовного збагачення» — сказав заступник голови Житомирської обласної державної адміністрації Юрій Денисовець.

Перші хвилини вистави і очікування повністю виправдались. Вже з початковими мізансценами зала наповнилась сміхом та оплесками, що чергувались з криками «Браво». Театрали кажуть, така реакція глядачів дуже приємна, тому з місією «подарувати гарні емоції» впевнено заявляють: впорались! 

«Глядач і сьогодні, і вчора сприймає досить добре. Ви бачите по настрою, яка атмосфера в залі. І після вчорашньої вистави люди дуже дякували. Вони вперше дивились наш житомирський театр і були дуже вдячні» — розповідає генеральний директор Житомирського академічного музично-драматичного театру ім. І. Кочерги Наталія Ростова.

Сьогодні в Житомирі вже вдруге відбувся благодійний показ музичної комедії «За двома зайцями», на який запрошували біженців та родини військовослужбовців. Ірина приїхала до нас із Донецької області. Саме в її рідному містечку зараз активні бойові дії. Та там залишились батьки жінки, за яких дуже хвилюється. Зізнається, вистава допомогла відволіктись.

«Ми тут вже третій тиждень. Зустріли дуже гарні, такі люди всі чемні, дуже гарна увага. Нам дуже у вас подобається. Кожен вечір плачемо, хочеться додому. Тому, думаю, трохи відволіктися не заважатиме. Дуже гарно і смішно» — каже глядачка Ірина.

Змогли відволіктись і інші гості. Кажуть, попри все, життя має продовжуватися. Дякують акторам за гарні емоції. 

Та в свою чергу актори запевняють, без глядачів не було б нічого, адже саме заради них вони й виходять на сцену та не припиняють свою діяльність. 

Відтепер театр готується до наступної вистави. Планують ставити трагікомедію «Кайдашева сім’я». Тож слідкуйте за новинами. Тримаємо театральну оборону!