Житомирський картонний комбінат спільно з волонтерами передали авто та гумвантаж на передову

Ключі від нового автомобіля для наших хлопців передали волонтерам, які доставлять транспорт на лінію фронту. Придбав автівку Житомирський картонний комбінат, який вже не вперше допомагає нашим захисникам. 

«Це наша не перша і не остання машина. Попередній джип поїхав на фронт 3 тижні тому. Це наш спільний внесок від Вадима та Ігоря Ліскі, Сергія Сухомлина та Віталія Бунечко. З кожним днем шукати авто стає все важче, суто з питань якості. Ми розуміємо, що сучасна війна – це швидкість та маневреність, тому й допомагаємо, щоб в наших хлопців все було для того» — сказав заступник директора ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Олег Барський.

Авто було придбано більше 2х тижнів тому, та перед відправкою до наших хлопців пройшло повне технічне обслуговування, аби військові не мали жодного зайвого клопоту. До того ж, працівники СТО пішли назустріч та зробили ремонт абсолютно безкоштовно, адже в цей час українці об’єднуються аби разом пришвидшити перемогу. Тож авто повністю готове до експлуатації. 

Разом з автівкою до хлопців відправи й цінний вантаж, який допоможе ще ефективніше давати відсіч ворогу. Зокрема тепловізори, бронежилети і необхідні предмети для збереження життя. 

«Це тепловізори, тепловізійні приціли, приціли «день-ніч» для снайперів, біноклі. Вчора з Німеччини ми отримали 10 біноклів від наших друзів. Бандажі, які нам передав з Америки наш друг. Турнікети кровоспинні. Це також передавав фонд з Америки» — розповіла волонтерка Юлія Толмачова.

Допомогу нашим захисникам надсилають мало не з усього світу. Чимало речей передають з Америки, Чехії, Німеччини. Та найбільшу підтримку надає Литва. 

Зараз свою допомогу волонтери спрямовують на Схід, а саме Харківський, Ізюмський та Донецький напрямки, адже саме там йдуть найзапекліші бої. Зараз авто, наповнене усім необхідним, вже допомагає нашим воїнам у боротьбі з російською агресією. 

Така допомога нашим мужнім бійцям не остання. Саме завдяки їм Україна тримається та гідно бореться за свою свободу. Тож кожен українець до тої заповітної хвилини миру має підтримувати захисників нашої Батьківщини. Слава Україні!