У Житомирі 48-й раз попрощалися із захисником: із життя пішов Геннадій Нечитайло

У Житомирі  попрощалися із захисником України. 57-річний Геннадій Нечитайло із перших днів війни став на захист рідної землі та серце Героя припинило битися 7 травня, коли він боронив рубежі Харківщини.

«Змушений доповісти, що знову смерть забирає найкращих. Кацапські свинособаки напали на нашу державу і вони пожалкують про те! І я вам обіцяю, що за нашого полеглого воїна поляжуть сотні цих собак. Загиблий зарекомендував себе як достойний мужчина, який захищав з честю та гідністю нашу країну. Ніхто не забутий, помстимося за всіх. Вибачте, що не вберегли. Слава Україні» — сказав представник 95-ї ОДШБ Артем.

Геннадій Нечитайло служив у складі 95-ї окремої десантно-штурмової бригади, хоча до війни мав зовсім не пов’язану із цим професію та це не завадило чоловікові взяти до рук зброю. 

«Геннадій Вікторович у мирній професії займався деревом, чим заслужив славу серед своїх сусідів та житомирян, які сьогодні були у великій кількості присутні на похованні» — сказав керівник центру допомоги учасникам АТО/ОСС та їхнім сім’ям Ярослав Весельський.

У вічній скорботі залишилась велика родина: матір полеглого воїна, сестра, дружина та двоє доньок. 

Кожен Герой вічно житиме у пам’яті житомирян, для нашого міста це вже 48-ма втрата з першого дня повномасштабного вторгнення російської федерації