На Житомирщину завітав Олег Скрипка: лідер гурту «Воплі Відоплясова» заспівав для військових

Ці гучні оплески для гурту «Воплі Відоплясова» і їхнього лідера Олега Скрипки. Сьогодні артист завітав на Житомирщину, аби трохи відволікти військових від важких буднів. 

«Вже об’їздили велику кількість частин і от на Житомирщині ми були, і на Київщині, Дніпро і Одеса. І я ще хочу сказати, що це навіть для нас музикантів це дуже важливо, коли ти приїжджаєш відбувається якийсь обмін енергією, ти робиш свій вклад» — сказав лідер гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка.

Та найголовніший волонтерський вклад, зізнається артист — підняти бойових дух наших військових, які щодня дивляться в очі смерті.  

«Ти розумієш хто стоїть на фронтах нашої країни. Персонально ці хлопці, ти їм довіряєш, ти знаєш, що все буде в порядку. Вони роблять максимально, що від них залежить, а ми робимо, зі своєї сторони, максимально, що можемо» — додав лідер гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка.

Так із перших днів війни артисти з усієї країни допомагали чим могли: купували військову амуніцію, волонтерили, а своїми ж піснями музиканти одними з перших прокричали на увесь світ про біль українців. Зокрема, фронтмен групи "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка випустив кліп на пісню-кричалку "Героям Слава", в якому знялися діти артиста та бійці ЗСУ.

Так, на Житомирщині для військових напередодні концерти дали й інші відомі усім артисти: в одній із частин на одній сцені виступили Злата Огнєвіч, Віталій Козловський та команда «95-го кварталу». Приїжджав і гурт «Без обмежень» та Роман Скорпіон. Самі військові кажуть, для них це не просто концерт, це демонстрація того, що про них не забули

Та концерти важливі не лише для військових, зізнається Олег Скрипка. Він і сам надихається після спілкування із бійцями й це схоже на  такий собі кругообіг енергії, яка щоразу повертається до ЗСУ, аби вони й надалі із запалом мочили русню. 

«Скажімо я людина творча, коли я спілкуюсь із військовими це мені теж надає багато сили, енергії і я ще видаю творчий матеріал і це повертається до військових, а вони валять москальню із ще більшою звитягою» — сказав лідер гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка