У Житомирі продовжують ремонтувати дороги: завершують третю чергу по Театральній

Менше аніж два тижні тому у Житомирі почали ремонтувати дороги. Аби не створювати незручності для водіїв та громадського транспорту роботи розділили на три етапи. 

«Ремонт розпочався у нас минулого понеділка. На вихідні була зфрезерована ділянка від вулиці Малої Бердичівської до майдану Перемоги. Було розділено на три черги. Перша черга і друга черга була виконана за п’ятницю-суботу» — повідомив заступник міського голови Олександр Шевчук.

Дорожники приступили до останньої — третьої черги. І сьогодні ж планують завершити ремонт. Заступник міського голови запевняє, попри те, що роботи виконуються досить швидко, усе буде якісно і служитиме довго, адже тут повністю замінюють верхній шар. 

Якість гарантують і робітники, кажуть якщо за справу взялися саме вони, то дорога служитиме довго. Одного дня на цю ділянку достатньо, бо залучили більше людей. 

«Якісно завжди буде, якщо ми робимо, якість ми гарантуємо. Сьогодні задіяли дві бригади нас виходить 14 людей. Нам одного дня на цю ділянку роботи вистачає» — сказав дорожній робітник Віталій Залужний.

Механізатор переконує, перемогу України ми маємо святкувати із гарними дорогами. 

«Військовий стан, але дороги треба утримувати у відповідному стані, щоб через рік-два не було так, що ями вже, як кажуть люди, по коліно. Тому треба їх обслуговувати, треба асфальтувати і щоб Перемогу святкувати вже із хорошими дорогами» — сказав механізатор Роман.

Ремонтом цієї частини вулиці наразі займається житомирське комунальне підприємство, загалом на три етапи робіт із бюджету виділили кілька мільйонів гривень. 

«Загальний об’єм у нас по цій вулиці Театральній це приблизно 6-6,5 тисяч квадратів. Зараз не можна виміряти остаточно, це зробимо уже після виконання робіт. Приблизна вартість усіх цих робіт до 4-х мільйонів гривень» — розповів заступник міського голови Олександр Шевчук.

Водночас у міській раді уже склали перелік, які вулиці ремонтуватимуть наступними. Так як на роботи у середньому потрібно від 9 днів до трьох тижнів, то найближчим часом планують щонайменше зайнятися ще кількома вулицями