Автотроща під Житомиром: у якому стані водії

Двигун і радіатор у траві, номери авто на іншому боці дороги й кров на асфальті. Ця автотроща на Житомирській трасі сталася о пів на третю, водій легковика переїхав усі чотири смуги руху й чимдуж влетів у фуру. Від удару «Skoda» зім’яло як бляшанку. 

Від ударної хвилі частини автівки розлетілися по обидва боки дороги і у це важко повірити, але водій легковика живий.

Постраждалого водія рятувальникам довелося вирізати із автівки, усі були певні, що витягнуть уже бездиханне тіло, але невдовзі почули, що чоловік хрипить й навіть був при тямі. Медики негайно доправили його у лікарню. У водія множинні травми, стан тяжкий й нині за його життя в операційній боряться медики. Та тому, що керманич вижив дивуються навіть поліцейські, адже шанси на життя у такій автотрощі украй низькі.  

«Самі бачите, що машина вщент, а водій при свідомості. Дістали і забрала швидка. Так що я тут думаю, що рубашка на ньому, звісно, була» — розповів патрульний Віталій Левчук.

Та дібрати слів ніяк не може водій фури, він шокований. 

«Я в шоці, я не даю коментарі. Фізично я себе добре почуваю, емоційно дуже погано» — сказав водій.

Вже не на камеру зізнається, у мить, коли побачив, що у нього летить легковик намагався уникнути ДТП і звернув у кювет, але і це не допомогло. Свідки ж автотрощі розповідають, усе сталося дуже швидко, але припускають, що водію Шкоди стало зле. 

«Я бачив, все дуже швидко сталося. Він поїхав на зустрічну і врізався у фуру. Я не знаю чи перегнати він хотів, може він свідомість втратив, може шо. Полетів прямо отак на зустрічну» — розповів свідок Микола.

«Я бачив, все дуже швидко сталося. Він поїхав на зустрічну і врізався у фуру. Я не знаю чи перегнати він хотів, може він свідомість втратив, може шо. Полетів прямо отак на зустрічну».

«Я навіть не підходив, бо знав, що він не живий, а коли швидка приїхала і він щось там робив — я здивувався» — додав свідок Микола.

У цій страшній ДТП постраждала ще одна автіка, там ушкодження не тяжкі. 

«По факту, у нас сталася ДТП за участі трьох автомобілів на автодорозі М21. В результаті автомобіль виїхав зі слів очевидців на зустрічну смугу в результаті, відбулось ДТП за участі фури, Шкоди і Сітроєна. Усі інші два водія ушкоджень ніяких не мають» — повідомив патрульний Віталій Левчук.

Чому водій все ж вилетів на зустрічну смугу — з’ясовуватимуть слідчі