У Житомирі одружилися двоє військовослужбовців

534

Своїм впевненим «Так» Любов та Дмитро назавжди поєднали свої долі і тепер обидва приближатимуть нашу перемогу, адже вони – військовослужбовці, і саме служба звела їх разом.

«Познайомились при виконанні бойових завдань. Так вийшло в житті» — розповіла наречена Любов Горай.

Того самого вечора 30-го березня Любов, яка служить вже близько 15-ти років, стояла на блокпосту та контролювала порядок у місті. Та в один момент помітила порушника комендантської години. Подумати про те, що ним виявився її майбутній чоловік, не могла, і мало не вбила свого обранця. 

«Не можна їздити вночі. Він порушував правила, я була при виконанні. Він порушив, я вирішила розібратися, але не вбила. І тепер ми тут» — каже наречена Любов Горай.

Тож таким чином війна поєднала два серця. І як справжні військові, які мають робити все чітко та швидко, одружилися вже за лічені місяці. Наречений каже відразу зрозумів, що Любов – його доля.

«Так і зрозумів. Бойова, це моє» — сказав наречений Дмитро Горай.

Та перемоги вирішили не чекати, адже кохання не підпорядковується ні часу, ні віку. Тому без вагань вирішили заявити про свої почуття усьому світу.

«Навіщо чекати? Кохання не чекає. Якщо воно є, то воно є, якщо воно справжнє» — каже наречена Любов Горай.

Як рідну залюбки прийняли до своєї родини Любов і батьки нареченого. Кажуть, підкорила своєю добротою. І хоча першим на сімейний рушник ступив син, гадають, у парі будуть вирішувати усе разом.

Тож відтепер в нашій державі на одну щасливу родину стало більше. І хоча весілля не пов’язане із військовою службою, про свій обов’язок Любов та Дмитро не забувають ні на день, адже Україна – в серці