У Житомирі знову весілля: нову родину створили військовий Олексій та його кохана Вероніка

У їхньому погляді неозброєним оком видно кохання, яке вони бережуть вже впродовж трьох років. Саме тоді у серпні 2019-го року усе почалось із вдалого жарту, а далі зав’язалася цікава розмова: від філософських роздумів до ситуації в країні. Після того зрозуміли, не можуть втратити одне одного. 

«Познайомились в парку. Побачив гарну дівчину, коли гуляв її рідним містом, вирішив, що не можу не познайомитись з такою прекрасною милою дівчиною» — розповів наречений Олексій.

Їхнє почуття зародилося у Вінницькій області, однак родину створили в Житомирі, так як Олексій проходить тут службу, а Вероніка, як справжня жінка військового, поїхала за коханим. 2 роки життя тут і ... повномасштабна війна. Тоді остаточно зрозумів, більше нічого тягнути.

Вероніка ж такого розвитку подій не очікувала, однак ні секунди не вагались, відповідала серцем. 

«Це було просто дома. Я повернулася, а він вже робить пропозицію. Нічого собі» — каже наречена Вероніка.

Та як тільки нареченому дали відпустку на тиждень, вирішили скористатися моментом. І відтепер вдома на Олексія чекатиме не просто кохана дівчина, а дружина. Через війну побратими захисника не змогли бути поруч у цей момент, однак навіть крізь відстань змогли привітати молоду родину. 

Через війну не змогли приїхати і батьки молодят, тож цю щасливу мить наречені розділили із друзями та колегами. Однак для своїх найрідніших передають вітання та запевняють: усе пройшло добре, діти щасливі, тож хвилюватися не варто. 

«Мої цього дуже чекали, давно хотіли, щоб я одружився, постійно мене підганяли. Мамо, ти дочекалася» — каже наречений Олексій.

Незабаром Олексій повертається до захисту країни, а Вероніка продовжить надавати соціальні послуги житомирянам. Вони обрали для себе непростий шлях, адже доводиться кохати одне одного на відстані та крізь постійні хвилювання. Однак саме завдяки цьому сильному почуттю України витримає усі негаразди