Житомирський картонний комбінат провів екскурсію для дітей

Баланс між потребами та бажанням наразі те, на що намагаються знайти відповідь мільйони людей. Ощадливе використання природного ресурсу — це майбутнє для підростаючого покоління. Саме їм сьогодні показали практичний урок як зі списаного старого зошита можна отримати новенький лист паперу.

Озброївшись неймовірною цікавістю, прослухавши техніку безпеки школярі вирушили шукати відповіді на свої десятки питань. А от на підприємстві радіють, що дітям цікаво і вони поглиблено вивчають тему переробки. 

«Я вже бачу цих майбутніх спеціалістів, інженерів і будь-яких спеціальностей дітей. Бачу, що вони «впитують» у себе все і дуже радий, що ми можемо їм щось розказати, показати, можливо навчити, можливо надихнути. Я дуже радий цьому» — сказав перший заступник генерального директора Житомирського картонного комбінату Вадим Ліски.

Діти на власні очі побачили усі виробничі процеси: від погрузки макулатури на лінію до вже готового картону, коробок і лотків для яєць. Вчителі кажуть — хотіли, аби діти на практиці відчули, що таке еко-взаємодія.

А от зошити з відмінними оцінками школярі власноруч відправили на переробку.

Окрім позитивних емоцій малеча отримала і екологічно чисті подарунки