У Радомишлі на водоймі втопився 32-річний чоловік (ФОТО)

У Радомишлі на водоймі втопився 32-річний чоловік (ФОТО)

На водоймах області продовжують топитися люди: чергова трагедія на воді сталася 7 серпня у м. Радомишль. Внаслідок необережного поводження на воді втопився чоловік, 1990 року народження. Про це повідомляє Водолазна Служба ЖОКСАРС.

«Потопельника з водоймища, після проведених пошукових заходів, вилучили водолази Житомирської обласної комунальної спеціалізованої аварійно-рятувальної служби Житомирської обласної ради», – йдеться у повідомленні. 

Зі слів випадкових свідків стало відомо, що чоловік, повертаючись з роботи, вирішив скупатися. Після того як він пірнув, його більше ніхто не бачив. Після цього очевидці зателефонували правоохоронцям.

6 серпня до пошукових робіт залучалися і місцеві рятувальники, які прибули за викликом поліції, але їх зусилля результату не дали, так як глибина водойми становила близько 12 м. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються правоохоронцями.

На жаль, люди часто не розуміють небезпеки, котра може чатувати на них на воді, нехтують елементарними правилами поведінки, а життя — це безцінний дар, яким людина повинна дорожити.