В Оліївській громаді створено прийомну сім’ю (ФОТО)

230
В Оліївській громаді створено прийомну сім’ю (ФОТО)

В Оліївській громаді з’явилася ще одна прийомна сім’я та побудовано будинки, надані у безоплатне користування будинкам сімейного типу та прийомним сім’ям. Поінформував начальник Житомирської районної військової адміністрації Олександр Хомич на своїй сторінці у Фейсбук.

«Хочу подякувати Галині та Федору, що вони прийняли непросте рішення та відважилися на цей важливий крок. Адже у такий складний час, коли у країні триває війна, взяти у свою сім’ю двох дітей зможе не кожен», – сказав Олександр Хомич.

Питання влаштування у сім’ї дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, завжди було дуже важливим та потребувало неабиякої відповідальності, а у воєнний час воно набуло ще більшого значення. 

Також під час робочої поїздки до громади начальник РВА завітав до прийомної сім’ї, яка вимушено переїхала з Харківської області через війну. На жаль, сім’я втратила батька у травні цього року, тому вся відповідальність лягла на плечі мами-вихователя Надії. Вона стала найріднішою людиною для 10 дітей.

«Сім’я Надії вкотре демонструє силу, незламність та доброту українських жінок», – наголосив Олександр Хомич.

Він вручив сім’ям ноутбуки та інші подарунки, аби діти мали бути можливість навчатись онлайн.