Український боксер Денис Берінчик провів відкрите благодійне тренування з житомирянами (ВІДЕО)

374

Одягнути пояс чемпіона та потренуватися з самим чемпіоном можна було сьогодні на головному стадіоні міста. До Житомира завітав Денис Берінчик і провів відкрите благодійне тренування з усіма охочими.

Від малого до великого на головній спортивній арені Житомира зібралось понад сотня людей. Кожен з них прийшов побачити володаря титулу WBO International в легкій вазі Дениса Берінчика. Спортсмен в місті не вперше, однак сьогодні має особливу мету – благодійну.

«Ми тут сидимо, у нас мирне небо над землею, а там хлопці в окопах тримають ту територію, на якій ми зараз знаходимось. Ми всі маємо долучатися, включатися і бути поруч зі своєю країною», — каже український боксер Денис Берінчик.

З початком повномасштабного вторгнення Денис змінив спортивний одяг на військову форму та вступив до лав тероборони. За цей час, зізнається, вже встиг побувати в кожному куточку країни, тож як ніхто розуміє наскільки наших захисникам потрібна підтримка з тилу. На пропозицію бійця 95-ки, який написав йому повідомлення в соцмережі, провести відкрите благодійне тренування у Житомирі погодився одразу.

«Після поранення я йому написав, Денис мені відповів і приїхав. Він звичайний хлопець, от такий «чувак»», — говорить старший бойовий медик, організатор Даніїл.

«Спортсмен виявився дуже відкритим, сказав «Звісно, я приїду, чим можу, тим і буду допомагати ЗСУ». Він також волонтерить», — каже волонтер БФ «Одна мета» Артем Сохацький.

Для Даніїла війна триває вже понад 9 місяців, адже спочатку хлопець був в зоні ООС. Після отриманого поранення під час залишення позицій перебуває на реабілітації. Однак просто сидіти вдома, зізнається, не зміг, тож вирішив допомагати як може.

Разом зі спортсменом тренувалося декілька десятків людей, серед яких були як професіонали, так і звичайні житомиряни. А головне - найменші прихильники боксу.

Та дізнатися нового від заслуженого майстра спорту прийшли й чемпіони, родом з Житомирщини.

Та в першу чергу усіх об’єднала тут одна мета – благодійна. Впродовж усього заходу відвідувачі могли донатити на ЗСУ або купувати сувеніри, кошти з яких також витратять на потреби військових.

Волонтери зізнаються, такий захід є не першим та не останнім, і вже запланували декілька наступних, однак відкривати таємниць доки не можуть. З апевняють, до Житомира завітають ще багато відомих спортсменів та виконавців.