Травматична ампутація кінцівки: у якому стані бабуся, яку учора збили на ринку (ВІДЕО)

70-річну жінку на яку учора наїхали на ринку у Житомирі ледве врятували. Швидка привезла пенсіонерку у лікарню вже у важкому стані, її одразу забрали в операційну, адже в результаті удару у бабусі сталася травматична ампутація ноги та й це не усі травми.

По бамперу видно, що удар був доволі сильний. Так водійка «Chevrolet Captiva», 45-річна житомирянка, припаркувалася на сінному ринку.

«Під час виїзду безпосередньо на місце події попередньо встановлено, що водійка автомобіля шевроле паркуючись на проїжджій частині допустила виїзд на тротуар і відповідно здійснила наїзд на людей», — каже речниця ГУНП в Житомирській області Алла Ващенко.

Прогнози на майбутнє лікарі поки говорити не беруться, лише зазначають, стан жінки вдалося стабілізувати.

Родичі потерпілої не на камеру розповіли, винуватиця ДТП із місця події не втікла й навіть вийшла на зв’язок і вибачилася. У поліції ж поки розслідують справу за 286 статтею Кримінального кодексу України: Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують авто. За це водійка може або сплатити штраф, або ж сісти за грати до 3-х років.