За 5 місяців Платон Агеєв передав на передову більше 30 машин та амуніції більш ніж на 5 млн (ВІДЕО)

З перших днів широкомасштабної війни Платон Агеєв вступив у лави добровольчого батальйону та відставив власні потреби на другий план. За мету поставив допомогу державі та нашим Збройним силам. Тож почав займатися волонтерством та збирати військову амуніцію для хлопців.

Окрім цього для хлопців неодноразово передавали форму, їжу, засоби гігієни, лопати та різне військове приладдя. З квітня місяця підприємець почав купувати бронепластини, які можуть врятувати життя захисникам.

Також закупали тканину і відшивали футболки та форму. Так званий гуманітарний штаб організували на базі СТО, тож до роботи долучилася уся команда.

Тоді приїхало 3 вантажівки з гуманітарною допомогою, яку роздавали вже не лише на блокпости, але усім, хто звертався за допомогою. Серед них були багатодітні родини, пенсіонери, переселенці. Також передавали речі на лікарні та дитячі будинки.

Та найбільше уваги волонтер приділяє забезпеченню військовослужбовців транспортом. За 5 місяців на передову вже поїхало щонайменше 32 автівки та 17 квадроциклів. Усі машини проходять технічне обслуговування та підготовку на СТО абсолютно безкоштовно.

Військової амуніції придбано більш ніж на 5 мільйонів гривень, одне фарбування машини коштувало б близько тисячі доларів, та волонтери абсолютно не шкодують ні про жодну витрачено копійку, адже вважають своїм обов’язком робити власний внесок у майбутню перемогу.