Андрій Нікітін пішов із посади директора Житомирського водоканалу: що кажуть у міськраді та містяни (ВІДЕО)

Пост вдячності, звітування за пророблену роботу та про останній робочий день на підприємстві директор водоканалу повідомив у соцмережах. На керівній посаді Андрій Нікітін пропрацював 6 років. У міській раді кажуть не продовжувати контракт обидві сторони вирішили полюбовно.

«Дві сторони виявили бажання не продовжувати контракт. Співпраця наша була цікава, я вважаю, що помилки є у кожної із сторін. А от оцінку саме роботи Житомирського водоканалу, мабуть, краще дадуть мешканці міста», — сказав заступник міського голови Сергій Кондратюк.

І от тут думок можна почути багато. Хтось роботу Нікітіна оцінює вкрай негативно.

«Останні місяці я, як житель вулиці Володимирської 17, 5-го поверху дуже сильно його ненавджу через те, що коли я приходжу ввечері, після роботи додому, в спекотну погоду, я хочу помитися. А в мене з крану, вибачте, я нужду краще справляю, ніж оте, що тіче з крану», — сказав житомирянин Ігор.

Хтось, аби змінити якість води вдавався до покупок.

А от сам колишній керівник про своє звільнення, досягнення чи проблеми говорити не воліє й слухавки від журналістів у свій останній робочий день так і не взяв. Заступник міського голови каже, назвати Андрія Нікітіна поганим директором не можна.

А ще співпраця із Світовим банком та велика кількість замінених засувок. Та відтепер тимчасово виконуватиме обов'язки керівника водоканалу фінансова директорка підприємства Ольга Огороднік. У міській раді кажуть, іншої кандидатури на посаду поки не мають, але вже у пошуках.

Чи має Андрій Нікітін пропозиції щодо нової роботи у міській раді не знають. Лише зазначають інших посад колишньому директору у нашому місті не пропонували.