В Озерному ліквідували дві пожежі: горіла квартира та гараж (ФОТО)

В Озерному ліквідували дві пожежі: горіла квартира та гараж (ФОТО)

14 серпня о 09:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в чотириповерховому житловому будинку смт Озерне Новогуйвинської громади Житомирського району. Про це рятувальників сповістили очевидці, які відчули їдкий запах диму в під’їзді. Інформує пресслужба ДСНС України у Житомирській області.

«По прибуттю вогнеборців до місця виклику з’ясувалося, що горить однокімнатна квартира на четвертому поверсі. На момент загоряння власників оселі вдома не було.

Півтори години знадобилося бійцям ДСНС для ліквідації загоряння. Вогонь устиг пошкодити домашнє майно на площі 6 кв. м, меблі, 1,5 кв. м підлоги та балконну раму. Подальшого розповсюдження полум’я помешканням рятувальники не допустили. Причину пожежі встановлюють фахівці», – йдеться у повідомленні.

Цього ж дня в Озерному сталося ще одне займання. О 19:12 вогнеборці вирушили на гасіння гаражу. За словами власника приміщення, він ввечері поставив на зарядку електроприлад і залишив гараж. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі. При огляді фахівцями місця надзвичайної події навколо розетки, куди вмикався електроприлад, були виражені ознаки горіння дротів. Вогонь устиг пошкодити оздоблення стіни в гаражі та легковик-іномарку.

Бійці ДСНС впоралися із загорянням за 45 хвилин. Вони не допустили подальшого розповсюдження полум’я. Зокрема, з обох боків впритул до гаражу було прибудовано ще п’ять ідентичних приміщень.

Внаслідок обох пожеж загиблих та травмованих не виявлено.