У Житомирі почали флешмоб для підтримки військових (ВІДЕО)

31-ий рік незалежності нашої держави став особливо болючим для кожного українця. Щодня наші військові виборюють землі кров’ю та потом. Тож нам, цивільним, не варто забувати завдяки кому у нас є можливість спокійно випити вранішньої кави, мусимо підтримувати солдатів хоча б морально. Саме з цією метою Житомирська обласна військова адміністрація організувала патріотичний флешмоб — #31героїчний.

«Ми в цьому році впроваджуємо до Дня державного прапора України – 23 серпня, який ми будемо відзначати, акцію на території Житомирщини, в підтримку Збройних сил України», — каже заступник голови Житомирської обласної військової адміністрації Юрій Денисовець.

У десяти різних локаціях Житомира розміщено 40 державних прапорів, на яких містяни можуть залишити побажання та слова підтримки нашим солдатам. Кількість синьо-жовтих стягів теж символічна – саме стільки військових формувань із Житомирщини зараз захищають Україну.

«Подякувати, що вони захищають нас від ракет і російських окупантів», — каже житомирянка Ірина.

«Бажаю натхнення, здоров’я і віри в перемогу. А ми їх будемо підтримувати тут», — говорить житомирянка Інна.

Локації працюватимуть з 10:00 до 17:00 години дня від сьогодні до 19 серпня. Після завершення флешмобу прапори з побажаннями та подяками передадуть військовим на передову.

«Досить символічно, бо в кінцевому результаті ми плануємо передати ці державні прапори через наших військових на Схід і Південь нашої держави, де сьогодні Збройні сили ведуть запеклі бої з агресором. І, на нашу думку, це буде важливим сигналом підтримки нашим військовим про те, що навіть на мирній території, де не ведуться бойові дії сьогодні, люди їх підтримують і пам’ятають якою ціною ми відстоюємо і виборюємо нашу незалежність», — сказав заступник голови Житомирської обласної військової адміністрації Юрій Денисовець.