Відео зворушливої зустрічі собаки та захисника зробили їх зірками тік-току: військовому нині потрібна допомога (ВІДЕО)

Це зворушливе відео як собака у сльозах зустрічає свого господаря з війни миттєво стало вірусним у мережі. Його підхопили українські зірки й почали ширити на своїх сторінках.

«Я запитала у тата чи можна виставити відео. Кажу подивиться там буквально 100 людей, які на мене підписані в тік-тоці», — каже донька захисника Анастасія Грищенко.

Зараз же переглядів перевалило за 8 мільйонів. У свій міні-кліп відео зустрічі захисника і собаки додав і Монатик.

А от сама Настя зізнається, ця зустріч із татом для усіх стала сюрпризом. На війну чоловік пішов добровольцем вже на другий день повномасштабного вторгнення.

«Він нам зателефонував з самого потягу, що він повертається і нам було це все неочікувано так, як у нього було і день народження, і вперше побачить свою онуку, і хрестини. У нас відбувалося якби подвійне, навіть потрійне свято», — згадує донька захисника Анастасія Грищенко.

: А ще більше не очікували, що на зустріч із господарем так відреагує чотирилапий. Дівчина каже, у Гаріка й справді лилися сльози, а від щастя песика трусило.

«Спершу зайшли всі ми, а потім в кінці зайшов тато. Ми хотіли подивитися на його реакцію, згадає, не згадає, бо ми навіть думали, що він забуде його, але вийшла така реакція. Він за ним сумував і його дійсно чекав, щоб він швидше повернувся», — розповідає донька захисника Анастасія Грищенко.

Після 10-ти денної відпустки Юрій знову вирушив на передову. Поговорити із Героєм по відео нам не вдалося, Анастасія розповідає, зідзвонюється тато лише вранці із мамою. Про проблеми ніколи не говорить та поки був удома дівчина помітила, що батько заглядається на тепловізор й хоча чоловік відмовляв доньку купувати прилад, кошти таки вдалося зібрати за 8 днів. Зараз його бригаді знову потрібна допомога.

На сьогодні зібрати вдалося трохи більше 16 тисяч й це лише початок цього важкого шляху. Про надходження коштів Анастасія звітує у своїх соцмережах й сподівається, що силами небайдужих зібрати необхідну суму таки зможе. А поки ж у відданого Гаріка немає відбою від прихильників, його впізнають навіть під час прогулянки на вулиці.

Сергій каже, відео переглядав по декілька разів та навіть подумати не міг, що із його героями живе по-сусідству.

Й зізнається, це відео змогло розчулити навіть кремезних чоловіків.

А щоб нова зустріч сталася якнайшвидше і ми побачили нове відео, спільними зусиллями можемо допомогти доньці захисника зібрати кошти на необхідні прилади. Пам’ятаймо, що кожна гривня важлива й перемогу України ми наближаємо разом.