Забезпечували піском блокпости та вивозили людей: як допомагали житомиряни у перші дні війни (ВІДЕО)

Одне з улюблених місць відпочинку житомирян влітку – Богунський кар’єр. Підприємець Платон Агеєв разом зі своєю командою систематично прибирають територію та працюють над благоустроєм. Запевняє, навіть під час війни люди мають продовжувати жити та заслуговують на дозвілля в гарних умовах.

Та на початку повномасштабного вторгнення кар’єр почав відігравати надважливу роль. З перших днів по місту почали з’являтися блокпости. І той пісок, який знаходився у мішках, був саме з цього кар’єру.

Житомирянин Микола 5 днів та 4 ночі буквально жив на території кар’єру. Зізнається, зовсім не відчував ні втоми, ні страху, адже робив усе заради однієї мети.

Окрім цього на авто, яке надавав Платон Агеєв, Микола перевозив людей до кордону, серед яких були як житомиряни, так і переселенці.

Дорогою назад автівку завантажували гуманітарним вантажем, який згодом у Житомирі роздавали усім, хто того потребував.

На такі рейси Микола виїжджав близько місяця. Поступово людей ставало все менше, тож чоловік вирішив допомагати інакше. Разом зі своїм другом вони почали забезпечувати військових.

Чоловік зізнається, за цей час багато чув вражаючих історій, та кожна з них надихає працювати ще більше. Благодійники також мають родини та дітей, тому роблять усе заради їхнього майбутнього, адже усі мають жити у вільній Україні.