Підприємець Платон Агеєв отримав нагороду Міноборони за волонтерську діяльність (ВІДЕО)

З першого дня повномасштабної війни підприємець Платон Агеєв вирішив допомагати своїй державі як може, аби пришвидшити перемогу. За цей час надав допомогу військовим, переселенцям, дітям. Зараз стоїть на охороні порядку в Житомирі.

«Зараз я охороняю порядок нашого міста на околицях, на одному з блокпостів, так як я служу в добровольчому батальйоні ТрО Житомира», — каже підприємець Платон Агеєв.

Загалом волонтер витратив понад 15 мільйонів власних коштів. Та ще нещодавно підприємця намагалися визнати винним за побиття людини, якого той, за його словами, не вчиняв. Суд відпустив чоловіка під особисте зобов’язання. Цей час даремно благодійник не витрачав, а продовжував забезпечувати наших захисників.

А також особисто відвідує та підтримує хлопців на передовій.

«Вже був під Херсоном, вже був за Запоріжжям, місто Оріхів, був під Ізюмом. На цьому тижні їду в 46-ту під Херсон до хлопців, які прорвали оборону орків. На наступному тижні їду в нашу частину під Харковом та танкову Черкаську», — розповідає підприємець Платон Агеєв.

Аби допомагати Героям, підприємець продає автомобілі, а за вилучені кошти закуповує необхідні речі. Під патронатом благодійника близько 40-ка військових частин. За свою діяльність Платон Агеєв був нагороджений відзнакою Міністерства оборони України.

Такий нагрудний «Знак пошани» зазвичай отримують за значний особистий внесок у справу розбудови, розвитку та забезпечення життєдіяльності Збройних сил України. Волонтер зізнається, робить це не заради нагороди, однак вона в нього не перша.

Та нещодавно підприємець знову отримав підозру у вчиненні серйозного правопорушення, а саме за статтею 255 Кримінального кодексу України.

Та навіть попри це волонтер запевняє, він і далі буде робити усе можливе заради нашої Перемоги.