У Житомирі знову «замінували» ТРЦ: вибухотехніки знайшли підозрілий предмет (ВІДЕО)

Під стінами торговельного центру знову сотні людей. Зупинити роботу та прогулянку довелося через чергове повідомлення про закладену вибухівку всередині. Й хоча учора псевдомінер висував вимоги адміністрації закладу, сьогодні просто порадив саперам поспішати на виклик.

«Надійшло повідомлення близько 15-ї години, вимог від заявника ніяких не було. Було тільки про те, щоб відвідувачі покинули приміщення, бо близько 16-ї пролунає вибух», — говорить заступник командира роти управління патрульної поліції Володимир Ковальов.

Втім цього разу поліцейські виявили підозрілий рюкзак, але під час перевірки вибухонебезпечних предметів всередині не виявили.

«Було виявлено покинутий рюкзак, проте було знайдено власника і ніяких вибухових пристроїв немає», — зазначає заступник командира роти управління патрульної поліції Володимир Ковальов.

Лист знову надійшов на пошту поліції й нині зловмисника розшукують. Чи робить усе це одна й та сама людина – невідомо, тож поліцейські радять відходити подалі від ТРЦ, адже «жарти» рано чи пізно можуть стати реальністю.

Але от житомиряни й зовсім не налякані, у те, що заклади й справді можуть замінувати не вірять. Кажуть навіть під час евакуації усі поводять себе спокійно, а далеко не йдуть, бо ж чекають поки робота торговельного відновиться.

За годину перевірки сапери інших підозрілих предметів не виявили, тож ТРЦ продовжив роботу.