Порошенко з волонтерами за півроку війни передав для ЗСУ допомогу на 46 мільйонів доларів (ВІДЕО)

Амуніція, військове спорядження, кулемети, радіостанції, генератори та одяг для військових, перераховувати чим з початку війни разом із волонтерами допомогли Збройним Силам, каже 5-й Президент України Петро Порошенко, можна довго. Нині зусилля зосередили на трьох напрямках.

«В парламенті наша команда неухильно дотримується принципу внутрішньої єдності і головні ініціативи та рішення для нас ті, які стосуються підтримки держави», — каже 5-й Президент України Петро Порошенко.

Другий пріоритет для команди – робота на зміцнення міжнародної підтримки для України й нагадування про те, що лише перемога нашої держави у цій війни гарантуватиме світу мир. Третє ж завдання – й найголовніше постійне постачання зброї для армії.

За півроку після початку широкомасштабного вторгнення російської федерації Фонд Порошенка та волонтери громадської організації «Справа Громад» передали у ЗСУ допомогу на суму майже 46 млн доларів. Для медичного забезпечення у війська було передано аптечок натівського зразка на 330 млн грн, а також ліки та машини швидкої, у тому числі броньовані. Багато автівок передали й для безпосереднього виконання бойових завдань.

Порошенко каже – попереду нові масштабні закупівлі для фронту.