У Житомирі нагородили кращих спортсменів та тренерів 2022 року (ВІДЕО)

277

У вересні своє професійне свято відзначають усі, хто дотичний до спорту. З цієї нагоди у Житомирській міській раді нагородили спортсменів, які мають значні та високі досягнення, а головне прославляють наше місто в різних куточках світу.

60 спортсменів, які представляють олімпійські види спорту, 45 представників неолімпійських видів спорту, 5 спортсменів з інвалідністю та 48 кращих тренерів Житомира отримали свої кубки!

Юного волейболіста зал підтримав неймовірно-бурхливими оплесками, спортсмен вважає –цілком заслужено, адже має свій авторитет у команді.

«Мене всі поважають в команді, зі мною тренер дружить. Мене записали в другому класі на тренування, я спробував, спочатку не виходило, а потім мої успіхи пішли вперед і я зрозумів що це моє і я не буду кидати і буду робити успіхи – ставати кращим і кращим», — каже волейболіст Василь Лемещук.

А ще, Василь зізнається, що у майбутньому мріє стати справжнім воїном і захищатиме країну від ворога, а спортивна підготовка у такій справі надважлива. Такої ж думки і тренер та представник федерації козацького двобою в нашій області. Адже справжній воїн – це український козак.

« Козацький двобій об’єднує в собі майже всі направлення контактних видів єдиноборств, починаючи з лайт контакту і закінчується фул контактом…», — говорить тренер Юрій Овсієнко.

Повна зала спортсменів – свідчення того, що діти та їх родини повертаються, і не лише додому, а й у спортивне життя міста.

Іноді улюблене заняття може перерости у великий спорт, зі справжніми нагородами та медалями. Юні подруги розповідають, як потрапили у світ фігурного катання на роликах.

Жоден спортсмен не згадує про труднощі, адже секрет успіху лише один!