На Житомирщині провели збори колективів лісгоспів, говорили про роботу лісової галузі (ФОТО)

351
На Житомирщині провели збори колективів лісгоспів, говорили про роботу лісової галузі (ФОТО)

Сьогодні, напередодні Дня працівника лісу, спільно з Віктором Сахнюком провели збори колективів лісгоспів Житомирщини, де підсумували результати роботи лісової галузі Житомирщини. Про це повідомив голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко на своїй сторінці у Фейсбук.

«Останні роки безумовно стали серйозною перевіркою на міцність для лісівників Житомирщини. В пам’яті й досі залишаються спогади про пожежі на півночі, які вдалося зупинити завдяки надвеликим зусиллям усіх працівників лісу. Сьогодні новим викликом для кожного з нас стала повномасштабна війна.

З першого дня вторгнення відбулося повне перезавантаження усіх робочих процесів. Частина лісівників вступила до лав Збройних сил України та тероборони. Ті хто залишився на робочих місцях також роблять свій неоціненний внесок у нашу перемогу. Виступають провідниками для військових, саперів та рятувальників, допомагають евакуйовувати людей, займаються волонтерством», – йдеться у повідомленні.

Нині лісівники Житомирщини активно допомагають своїм колегам зі зруйнованих війною областей, а лісгоспи передають деревину на потреби військових. Господарствам вдалося налаштувати роботу так, щоб максимально допомагати Державі, і водночас повною мірою виконувати покладені завдання по підтримці економіки та розвитку наших лісів.

«Ми не забудемо подвиги лісівників, які загинули, виконуючи свою роботу. Вічна пам'ять і слава кожному з наших Героїв.

Разом з тим, лісова сфера продовжує працювати, відновлювати ліси та інвестувати кошти у матеріальну базу, яка суттєво покращилась завдяки зусиллям Держави та професійній роботі працівників лісу. Це необхідно для того, щоб наші нащадки через десятки років мали змогу бачити чудові ліси й прекрасні можливості для розвитку мирної країни в майбутньому.

Щиро пишаюся кожним лісівником, який по максимуму віддається роботі. Ми беззаперечно віримо у нашу Перемогу і працюємо на результат при будь-яких умовах!», – зазначив Бунечко.