Як ремінь для зброї двічі врятував життя захиснику: розповідь військового (ВІДЕО)

252

«Значить дивись, на минулому виїзді мені зайшла куля у ремінь. Ось сюди. Розбила фастекс. Ну ремінь уже не придатний, він буде у моїй особистій колекції», — каже військовий «Старий».

Військовий із позивним «Старий» пригадує свій другий День народження. Ворожа куля, яка мала б вбити його – застрягла у ремені для зброї, згодом цей ремінь врятував його життя і вдруге.

«Цей виїзд знову, дивись, уламками побило тут, тут. Ну що я вам хочу сказати шановний, ви «Житомир Щит» і ви реально допомагаєте, чимось рятуєте. Якщо ви «Житомир Щит», то ми напевно Щит Житомира», — говорить військовий «Старий».

Це відео із передової військовий у перерві між боями адресував житомирському волонтеру Платону Агеєву, який і передав йому цей ремінь разом із іншою гуманітаркою. Чоловік зізнається, коли побачив розповідь захисника не зміг стримати сліз.

Волонтер зізнається, це здавалося б банальна і не коштовна річ, але те, що сталося називає дивом.

Нині чоловік готує новий вантаж для військових, там і рюкзаки, і аптечки й форма, каже іноді й вона рятує життя.

Платон Агеєв зізнається, нині має фінансові труднощі, але зупинятися на цьому не збирається, бо ж цей випадок укотре показав, що навіть звичайні речі можуть урятувати захисника й поки шукає тканину за меншою ціною, аби приступити до пошиву форми.

Тим часом військовий, який двічі врятувався від смерті чекає на другий ремінь, але перед відправкою просить волонтерів освятити його, бо ж не виключає, що ця річ може врятувати його і втретє.